Mit udgangspunkt

Min historie:

2008: Practioner Enneagram2007: Enneagram Basic

Vil du vide min historie, så vil du opdage den vil ligne mange andres. Jeg levede et gennemsnitligt okay almindeligt liv. Et liv med:

Manglende overskud – overvægt – træthed – dårlig søvn – smerter i krop – problem med ryg/skulder – manglende tid – manglende forståelse.

Min typiske konklusion, når mit liv var oppe og vende ”Det er jo de betingelser min aldre byder mig, de betingelser som er pt. på arbejdsmarkedet, de betingelser mange andre har”

For mig kom vendepunktet i efterår 2009. En sygemelding med stress gav mig en kort tænkepause og den blev kimen til mit højeste ønske for mit fremtidige liv: ”at jeg vil vælge lykken til” at uanset hvad jeg beskæftige mig med, så gør jeg det fordi det giver mig glæde.  Så hvor langt er jeg kommet siden 2009? Min vægt er stabil og jeg kan glæde mig over en normal vægt. Mine smerter i kroppen er væk. Min træthed er væk. Jeg kan mærke min krop og lytte til den. Jeg træner og udvikler mit hjertecenter. Følelserne har været det sværeste område at få sat i aktion igen, og jeg glæder mig for hver ny opdagelse jeg gør mig. Min mand og min børn betyder endnu mere for mig end tidligere og undervejs så forstår de mere og mere af hvad jeg siger og jeg føler mig ikke længere ensom blandt mine nærmeste. Jeg har genfundet en stor empati for andre og en nysgerrighed på livet. Helt ind til benet er mit liv lige nu fyldt med overskud, mening og enkelhed, ved at have fundet mit fundament, mine rødder.


Kærlighed til livet er således blevet et vigtigt aspekt i mit liv og jeg vil gerne bidrage til at kommunikationen mellem mennesker sker med forståelse og respekt for det enkelte individ.


2014: TRE(stress og traumeforløsende) uddannelse påbegyndt

2014: Transformation of the Enneagram, Russ Hudson

2013: Healing uddannelse påbegyndt

2013: Unconference San Franscisco

2013: Integral Development Coach

2009: Enneagram Master Coach

2008: Practioner Enneagram

2007: Enneagram Basic
Lykken er et valg.

Hvilke valg traf du i dag?

          Erna Langkilde              Tlf: 2092 3412                Livsholdning.dk             ny@livsholdning.dk

Erna Langkilde

Kontakt:

Tlf: 2092 3412

ny@livsholdning.dk